Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Het jaar in gastrologie door Jacob Holmström en Anton Bjuhr

€ 46
1804-18269
 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie


    • In het boek over Gastrologik volgen we de gastronomische reis van chef-koks Jacob Holmström en Anton Bjuhr die heeft geleid tot hun unieke en internationaal geprezen gerechten.

      Meer dan 300 pagina's boordevol prachtige foto's, verhalen en procedures.

      In de keuken van Gastrologik ligt de nadruk altijd op unieke, lokaal ingekochte ingrediënten van groentetelers, vissers, vogelkwekers en andere producenten. De ingrediënten veranderen gedurende het jaar, net als de technieken en manieren waarop ze worden bereid. Van de lichte primers van de lente, die nauwelijks warmte nodig hebben om tot hun recht te komen, tot de robuustere groenten van de herfst en winter, die veel meer zorg nodig hebben. Pas als de ingrediënten voor die dag in de keuken staan, wordt besloten hoe ze zullen worden behandeld, gekookt en gepresenteerd om het menu van die dag samen te stellen. Het boek presenteert de gerechten die gedurende een jaar geserveerd worden, de filosofie erachter en de basisprincipes en technieken van het koken. Met een open geest en het vermogen om de kenmerken van de grondstoffen te zien zonder vooropgezette ideeën, worden de gerechten volstrekt uniek, op de Gastrologik-manier.

      Door Jacob Holmström, Anton Bjuhr

      Foto: Erik Olsson





      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl