Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Hardcore Carnivore Red, rub voor varkensvlees/kip/BBQ, 312 g - Jess Pryles

€ 20
1451-23521
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 13 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Hardcore Carnivore Red is een kruidenmengsel dat speciaal is ontwikkeld om varkensvlees zoals lende, ribbetjes en varkensgebraad een heerlijke goudrode finish te geven. Nu in een grotere verpakking!

      Veel van de fans van Hardcore Carnivore Black waren dol op de smaak, maar vonden de zwarte kleur niet passen bij bepaalde gerechten zoals ribbetjes. Ze hebben geluisterd! Red heeft net zo'n eenvoudig en heerlijk smaakprofiel als Black, maar met een goudrode, volledig natuurlijke rode tint - geen kunstmatige kleurstoffen hier!

      In tegenstelling tot veel varkensvleesrubs is Hardcore Carnivore Red niet bijzonder zoet. Hierdoor kun je het aanpassen aan je eigen niveau van zoetheid door bijvoorbeeld honing of bruine suiker toe te voegen.

      Gebruik: droog het vlees met keukenpapier en bestrooi het voor het bakken royaal met Hardcore Carnivore Red. Als je bijvoorbeeld ribben, schouder of carré low & gaat bereiden; wrijf het vlees dan 15-20 minuten voordat je het gaat bereiden langzaam in met Red. Hardcore Carnivore Red kan snel een hoofdbestanddeel worden in je keuken en BBQ voorraadkast.

      Hardcore Carnivore Red is vrij van glutamaat (MSG) en kunstmatige kleurstoffen.

      Inhoud: Zeezout, kruiden, suiker, gedroogde knoflook en ui en natuurlijke aroma's.
      Gewicht: 312 g

      Created by Jess Pryles and ”Proudly made in Texas”

      Over Jess Pryles:
      ”Australische door geboorte, Texaanse door keuze”, Jess Pryles is een gerespecteerd expert in Texas BBQ en wedstrijd-BBQ. Ze is de oprichter van de Australasian Grill Alliance, de maker van de Hardcore Carnivore lijn van rubs. Naast het geven van lezingen op evenementen gesponsord door instellingen zoals de Texas A&M University, de American Meat Science Association en de Texas Beef Council, verschijnt ze ook in verschillende televisieprogramma's zoals Food Network en Today. Ze is ook geïnterviewd in publicaties als Parade, Food & Wine en de Austin Chronicle. Jess woont en werkt vanuit Austin, Texas.
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: HCREDL EAN: 850005174059
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl