Hardcore Carnivore Meatchelada is het vijfde en nieuwste kruid van Jess Pryles.
Meatchelada is een eersteklas rub met chili en limoen die het vlees een extra kick geeft. Het is rijk en complex van smaak en is perfect als rub. Het is magisch op kip, fajitas en gegrild vlees. Het past ook op oesters, frietjes, eieren, elotes (maïskolven), edamame bonen en zelfs groene meloen. Of waarom zou je de rand van je bierglas niet kruiden bij het drinken van een licht pilsje.
Gebruik: droog het vlees met keukenpapier en bestrooi het voor het bakken royaal met Hardcore Carnivore Meatchelada. Voor een maximale smaakimpact kun je de Meatchelada ook op je gekookte vlees gebruiken.
Hardcore Carnivore Meatchelada is vrij van glutamaat (MSG) en vrij van kunstmatige kleurstoffen.
Inhoud: Spaanse peper, specerijen, zout, citroenzuur, bruine suiker, kalkpoeder en gedroogde knoflook
Oorsprong: VS,
Gewicht: 241g
Op een droge, koele en donkere plaats bewaren.
Created by Jess Pryles and ”Proudly made in Texas”
Over Jess Pryles:
”Australisch door geboorte, Texaans door keuze”, Jess Pryles is een gerespecteerd expert in Texas BBQ en wedstrijd-BBQ. Ze is de oprichter van de Australasian Grill Alliance, de maker van de Hardcore Carnivore lijn van rubs. Naast het geven van lezingen op evenementen gesponsord door instellingen zoals de Texas A&M University, de American Meat Science Association en de Texas Beef Council, verschijnt ze ook in verschillende televisieprogramma's zoals Food Network en Today. Ze is ook geïnterviewd in publicaties als Parade, Food & Wine en de Austin Chronicle. Jess woont en werkt vanuit Austin, Texas.