Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Grönsaker -Tillbehör & Garnityr door Tommy Myllymäki

€ 27
1355-12305
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 2 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Als je hele groenten in de oven gaat koken, ontdek je veel nieuwe smaken en nuances die je misschien nog niet eerder in een groente hebt ervaren. Ik ben bijvoorbeeld dol op de combinatie van geroosterde bloemkool - knapperige buitenkant, zachte middenlaag en knapperige kern - met gebruinde boter, kappertjes en citroen.

      Gebaseerd op zijn favoriete groenten creëert Tommy spannende en heerlijke bijgerechten waarbij de groente centraal staat. De meeste gerechten werken als een van de vele bijgerechten bij bijvoorbeeld vlees of vis, maar kunnen ook als hoofdgerecht worden gegeten. Elk gerecht gaat vergezeld van tips over hoe het te serveren en waar het het beste bij past.

      Er zijn recepten voor zowel warme als koude gerechten. Alles van gegrilde prei met geitenkaas en pijnboompitten en gebakken aardpeer met room en amandelen tot komkommer- en avocadosalade met vissaus. Het eten is eenvoudig maar verfijnd. Voor wie wil, zijn er ook stap-voor-stapinstructies voor meer geavanceerde garnituren waarmee Tommy heeft meegedaan aan Bocus d'Or.

      Supplementen & Garnituren geeft je kennis over hoe je groenten kunt verwerken in je keuken en een basis in verschillende kooktechnieken zoals heel bakken, stomen en rauw grillen. Het boek bevat meer dan 120 recepten.

      "Meesterkok Tommy Myllymäki gaat diep in op zijn favoriete groenten en laat zien hoe elegant een groentegerecht ook kan zijn."
      Allt om Mat

      "Het is eigenlijk onmogelijk om geen zin te krijgen in koken en eten als je Accessoires en garnering doorbladert van de misschien wel meest vooraanstaande Zweedse chef-kok van dit moment: Tommy Myllymäki."
      Svenska Dagbladet

      Tommy Myllymäki is een van de bekendste chef-koks van Zweden. Hij verschijnt regelmatig op TV4's Nyhetsmorgon en Mitt kök. In 2007 won Tommy Chef van het Jaar, in 2011 zilver in de Bocuse d'Or en in 2014 won hij goud in de Bocuse d'Or Europa en zal hij in januari 2015 deelnemen aan de internationale editie van de wedstrijd. Hij zit achter een aantal restaurants, waaronder Sjön in Jönköping en creatief directeur van Taverna Brillo in Stockholm. In 2013 publiceerde hij zijn eerste eigen kookboek - Sauces.

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789127140097 EAN: 9789127140097
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl