Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Gellangom LT100 (E418) - The Kitchen Lab

1429-16714
Gewicht:
100 g
100 g 250 g 500 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over Gellangom LT100 (E418)

      Gellangom LT100 wordt gebruikt om stevige, zachte en flexibele gels te maken. De gom is oplosbaar in vloeistoffen van pH 3,5 tot 8, waardoor het een breed scala aan toepassingen heeft. Gebruik het om zachte mousses, geleien en marshmallows te maken. Als een bereiding hiermee wordt opgewarmd, smelt het.
      Gebruik

      Los het op in kokende vloeistof en het wordt dikker als het afkoelt. Het poeder is sterk en normaal gesproken is niet meer dan 0,5 tot 2 procent per kilo vloeistof nodig. Gemengd met Gellangom type F geeft het een zachtere textuur

      Inhoud:
      Gellangom LT100 (E418)
      Op een droge, koele en donkere plaats bewaren.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl