Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Gelato - Angelo Scarfò en Hanna Scarfò

€ 23
1355-23428
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus +25 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Sinds 2014 runnen Hanna en Angelo Gelato Scarfò in Ålsten, Stockholm, waar ze dagelijks gelato maken met de beste ingrediënten uit zowel Zweden als Italië. Zuivel en bessen uit Zweden en citroen, noten, chocolade en zoethout uit Italië. De resultaten zijn buitengewoon. In het boek delen ze meer dan 30 van hun beste recepten voor zowel gelato als sorbet. Je vindt er alles van aardbeiensorbet, bosbessensorbet en fior di latte tot kersengelato en gianduja - chocolade- en hazelnootgelato. Er zijn ook recepten voor koude desserts zoals tartufo en ijstaart, evenals tips over apparatuur, productie en ingrediënten.

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789127166967 EAN: 9789127166967
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl