Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Gebruinde boter: Een kokbok om de mathistoriens meest delikata misstag - Julia Tuvesson

€ 23
1355-23652
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 1 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Het is een onbetwistbare waarheid dat alles beter smaakt met gebruinde boter. Schrijfster Julia Tuvesson uit Malmö, of Tuvessonskan zoals we haar meestal noemen, heeft deze waarheid onderzocht in haar nieuwste titel Browned butter: A cookbook about one of food history's most delicious mistakes.

      In haar vorige titels Plåtmat en Käka Grönt begon ze haar kookboeken al met vegetarische recepten. In dit nieuwe boek gaat ze verder op dezelfde groene weg, maar met een focus op hoe de gebruinde boter in verschillende variaties de gerechten op de beste manier kan optillen. In zo'n 40 recepten, variërend van brunch, snelle alledaagse gerechten, eenvoudige feestmaaltijden, zoete en hartige gerechten, snacks en aperitieven, laat ze zien waar de boter het best tot zijn recht komt. Alles wordt afgewisseld met etnologische teksten (etnologie is het andere hoofdvak van de auteur) over de geschiedenis van boter en culinaire fouten die succesvol zijn geweest. Een heerlijk vegetarisch kookboek voor iedereen die van gebruinde boter houdt!

       

      Auteur: Julia Tuvesson
      Fotograaf: Miriam Preis
      Uitgever: Norstedts
      Taal: Zweeds
      Publicatiedatum: 15 okt 2020
      Bandtype: Hardcover
      Aantal pagina's: 144

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9789113110486 EAN: 9789113110486
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl