-
Informatie
-
Het is een onbetwistbare waarheid dat alles beter smaakt met gebruinde boter. Schrijfster Julia Tuvesson uit Malmö, of Tuvessonskan zoals we haar meestal noemen, heeft deze waarheid onderzocht in haar nieuwste titel Browned butter: A cookbook about one of food history's most delicious mistakes.
In haar vorige titels Plåtmat en Käka Grönt begon ze haar kookboeken al met vegetarische recepten. In dit nieuwe boek gaat ze verder op dezelfde groene weg, maar met een focus op hoe de gebruinde boter in verschillende variaties de gerechten op de beste manier kan optillen. In zo'n 40 recepten, variërend van brunch, snelle alledaagse gerechten, eenvoudige feestmaaltijden, zoete en hartige gerechten, snacks en aperitieven, laat ze zien waar de boter het best tot zijn recht komt. Alles wordt afgewisseld met etnologische teksten (etnologie is het andere hoofdvak van de auteur) over de geschiedenis van boter en culinaire fouten die succesvol zijn geweest. Een heerlijk vegetarisch kookboek voor iedereen die van gebruinde boter houdt!
Auteur: Julia Tuvesson
Fotograaf: Miriam Preis
Uitgever: Norstedts
Taal: Zweeds
Publicatiedatum: 15 okt 2020
Bandtype: Hardcover
Aantal pagina's: 144
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789113110486 EAN: 9789113110486
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.