Finsmakarens handbok om ost
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
In dit enorme maar compacte boek heb je een encyclopedie van alle kazen ter wereld. Meer dan 600 pagina's gaan door kaas na kaas, gesorteerd op herkomst, over soort, vetgehalte, oorsprong en geschiedenis, productie, kenmerken, wijntips, eettips en verwante of alternatieve kazen. Kaas wordt beschreven als het op één na meest gevarieerde voedingsmiddel na wijn. Het is ook het op één na lekkerste en belangrijkste voedingsmiddel na wijn. In Zweden hebben we een sterke traditie op het gebied van harde kaas, maar zowel het aanbod als het bewustzijn en de kennis van de consument worden steeds groter. Finsmakarens Handbok kan je helpen bij het vinden van nieuwe spannende kazen voor op je dienbladen, je inlezen in de kazen die je al lekker vindt en je ook een idee geven van hun herkomst, geschiedenis en productie. De wijntips in het boek worden gegeven door Markus Del Monego, Master of Wine. Met andere woorden, dit boek kan de voorwaarden scheppen voor een echte weekendavond of gewoon zorgen voor een iets decadenter dagelijks leven.
Idee: André Dominé
Auteur in leiding: Brigitte Engelmann
Tekstbijdragen: Peter Holler, Elke Hoffmann en Bettina Offermann, herzien door Brigitte Engelmann
Wijntips: Markus Del Monego
Taal: Zweeds
Oorspronkelijke titel: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
Soort boek: Hardcover
Aantal pagina's: 600
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9783848007417 EAN: 9783848007417
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.