Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Finsmakarens handbok om ost

€ 21
1355-24115
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • In dit enorme maar compacte boek heb je een encyclopedie van alle kazen ter wereld. Meer dan 600 pagina's gaan door kaas na kaas, gesorteerd op herkomst, over soort, vetgehalte, oorsprong en geschiedenis, productie, kenmerken, wijntips, eettips en verwante of alternatieve kazen. Kaas wordt beschreven als het op één na meest gevarieerde voedingsmiddel na wijn. Het is ook het op één na lekkerste en belangrijkste voedingsmiddel na wijn. In Zweden hebben we een sterke traditie op het gebied van harde kaas, maar zowel het aanbod als het bewustzijn en de kennis van de consument worden steeds groter. Finsmakarens Handbok kan je helpen bij het vinden van nieuwe spannende kazen voor op je dienbladen, je inlezen in de kazen die je al lekker vindt en je ook een idee geven van hun herkomst, geschiedenis en productie. De wijntips in het boek worden gegeven door Markus Del Monego, Master of Wine. Met andere woorden, dit boek kan de voorwaarden scheppen voor een echte weekendavond of gewoon zorgen voor een iets decadenter dagelijks leven.

      Idee: André Dominé
      Auteur in leiding: Brigitte Engelmann
      Tekstbijdragen: Peter Holler, Elke Hoffmann en Bettina Offermann, herzien door Brigitte Engelmann
      Wijntips: Markus Del Monego
      Taal: Zweeds
      Oorspronkelijke titel: Das Feinschmecker-Handbuch Käse
      Soort boek: Hardcover
      Aantal pagina's: 600

      Taal: Zweeds
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 9783848007417 EAN: 9783848007417
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl