EL BULLI 2005-2011 - Albert & Ferran Adria
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
EL BULLI 2005-2011 - Albert & Ferran Adria is een fysiek gigantisch 7-delig boekwerk van 20 kg (!) dat de laatste 6 jaar van het iconische restaurant elBulli in Roses, Spanje beslaat. Met meer dan 1400 prachtige foto's zie je in detail de ingewikkelde creaties van de gebroeders Adria.
Vijf keer uitgeroepen tot 'Beste restaurant ter wereld', elBulli was 's werelds meest gewilde restaurant en was legendarisch vanwege de gastronomische innovaties van chef-kok Ferran Adria. Elk jaar was het menu compleet anders en werden er meer dan honderd gloednieuwe gerechten ontwikkeld door het creatieve team in de elBulli werkplaats in Barcelona. De gerechten werden in een periode van zes maanden gecreëerd met behulp van innovatieve technieken en concepten die de grenzen van de haute cuisine van restaurants verlegden.
Een catalogus van de opmerkelijke creatieve evolutie van het restaurant tijdens zijn laatste jaren, elBulli 2005-2011 biedt gedetailleerde recepten en kleurenfoto's voor elk nieuw gerecht, evenals een analyse van de creatieve methoden en uitleg van nieuwe technieken.
Hardcover: 2720 pagina's
Uitgever: Phaidon Press Ltd; Slp edition (10 mrt 2014)
Taal: English
ISBN-10: 0714865486
ISBN-13: 978-0714865485
Product Afmetingen: 32,3 x 33,3 x 41,7 cm
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780714865485 EAN: 9780714865485
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.