Eendenpers in messing - Tellier
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Wat lang een beschamend gat in ons assortiment is geweest, is nu gedicht - de eendenpers is klaar om geleverd te worden! Ontdek een culinaire schat die zijn weerga niet kent dankzij een elegante messing eendenpers. Een onmisbaar onderdeel van het arsenaal van elke gastronomische chef-kok, dit is een must-have voor iedereen die geloofwaardig wil zijn in de Franse gastronomie.
Gemaakt van messing en gefolieerd in brons voor een heerlijk onmodieuze en toch op de een of andere manier tijdloze look. Grillig en chique met eendenpootjes op hun plaats zoals het hoort. Ideaal voor klassieke gerechten zoals Canard à la Presse.
Met het efficiënte persmechanisme haal je gemakkelijk alles uit de eend wat je nodig hebt.
De eendenpers heeft een lange, maar vooral trotse geschiedenis in de Franse keuken. Voornamelijk vanwege zijn rol in het klassieke gerecht Canard à la Presse. Het proces houdt in dat een gedeeltelijk gekookte eend in de pers wordt geplaatst, waarna de vleessappen en het bloed worden geëxtraheerd om er saus van te maken. Het messing helpt de warmte vast te houden, wat optimaal is om de beste smaken naar boven te halen.
Deze eendenpers is niet zomaar een stuk gereedschap, maar een investering in je culinaire reis. Hij brengt de subtiele nuances van de meest prestigieuze gerechten uit de Franse keuken naar voren, waardoor elke maaltijd een ervaring van luxe en elegantie wordt. Ook als je hem niet elke dag gebruikt, kan hij nog steeds als pronkstuk in de keuken staan en elegantie, verfijning, gastronomische schittering en hoge bourgeoisie uitstralen.
52 cm hoog, 16 kg. Op bestelling gemaakt door fabrikant.
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.