Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

DryAge Zakje voor Kleine charcuterie - Umai

€ 35
1591-23253
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 9 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Zakjes voor het malser maken van de iets kleinere stukjes vleeswaren zoals capicola, lonzino, breasola, prosciutto of guanciale. De zakjes werken op dezelfde manier als de andere van UMAi, waarbij het membraan in de opening wordt gebruikt om lucht binnen te laten en vloeistof buiten, waardoor het malser maken veel sneller gaat en je geduld om dingen tijd te laten nemen verder wordt verkort. Er past ongeveer 1,5-2,5 kg vlees in.

      De verpakking bevat:

      3 UMAi DryAge-zakken van 25 x 27,5 cm
      5 VacMouse membranen

      Gesealed met een vacuümmachine.

      CHRSM
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: CHRSM EAN: 859010004030
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl