-
Informatie
-
Zakjes voor het malser maken van de iets kleinere stukjes vleeswaren zoals capicola, lonzino, breasola, prosciutto of guanciale. De zakjes werken op dezelfde manier als de andere van UMAi, waarbij het membraan in de opening wordt gebruikt om lucht binnen te laten en vloeistof buiten, waardoor het malser maken veel sneller gaat en je geduld om dingen tijd te laten nemen verder wordt verkort. Er past ongeveer 1,5-2,5 kg vlees in.
De verpakking bevat:
3 UMAi DryAge-zakken van 25 x 27,5 cm
5 VacMouse membranen
Gesealed met een vacuümmachine.
CHRSM
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: CHRSM EAN: 859010004030
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.