Unieke Umai Dry® is een membraantechnologie die een perfecte droge omgeving voor het vlees creëert.
Met de Dry Age Bag kunt u eenvoudig capicola, bresaola, parmaham, pancetta en alles maken zonder geknoei, geen geurtjes maar gewoon en soepel in de zak.
Uw resultaat zal heerlijke vleeswaren zijn die indruk zullen maken op uw vrienden en familie, perfect voor voorgerechten en snacks.
De membranen die u in de zakken stopt, laten het vocht van het vlees los, maar absorberen niets van de buitenkant. Er ontstaan geen geurtjes tijdens het proces. Het is handig om de zak met het vlees op een rooster in de koelkast te leggen.
In de verpakking zitten:
- 3 Umai Drybags 25x26 cm, geschikt voor ongeveer 1,5-2,3 kg vlees.
- 2 20x43 cm, geschikt voor ongeveer 1..
- 5 vliezen of repen die u met uw vacuümmachine in de zak sluit.
- 1 zak Instacure, die u aan elke zak toevoegt. Instacure is een mengsel van natriumchloride en natriumnitriet. De zak is genoeg voor ongeveer 13,5 kg vlees.
- 1 zak jeneverbessen.
Instructies in het Engels worden meegeleverd.
OBS! Hiervoor is een vacuümmachine nodig en als je die nodig hebt, hebben we die hier.
.