Dit schrijft de uitgever:
Hier is het boek dat je groene keukenavonturen naar nieuwe hoogten tilt. Rain Lundström nodigt je uit voor een reis door de Aziatische keukens en neemt een diepe duik in gastronomische wonderen en smaakgeheimen.
In Green Asia behandelt ze het beste van Japan, China, India, Vietnam, Korea, Thailand, Sri Lanka, Maleisië en Indonesië. Hier vind je alles van umami-volle Japanse ramen en de kunst van het dumplings vouwen tot zelfgemaakte veganistische kimchi en alledaagse palak paneer.
De recepten in het boek variëren van snelkookgerechten met ingrediënten die je in de dichtstbijzijnde supermarkt vindt tot nieuwe kennissen. Je ontdekt ingrediënten, smaakstoffen, technieken en verfijningen die je groene keuken naar een heel nieuw niveau tillen.
Hier leer je hoe je door een Aziatische kruidenierswinkel moet navigeren en kom je weg met dingen die je echt gaat gebruiken en waar je beste vrienden mee wordt in de keuken.
Green Asia is het kookboek dat net zo onmisbaar is voor de alledaagse kok als voor de foodnerd. Zeg maar dag tegen smakeloos veganistisch eten en maak je klaar om betoverd te worden door de groene Aziatische keuken!
Rain Lundström heeft een achtergrond als oprichter en hoofdredacteur van het voedseltijdschrift Vegourmet. Momenteel werkt ze als marketeer, food creator en stylist. Rain heeft in Japan gewoond en heeft door het grootste deel van Azië gereisd, gegeten en gekookt. Ze is een smaakvolle en food nerdy receptenmaker die gepassioneerd is over het naar een hoger niveau tillen van veganistisch koken en het overbrengen van liefde voor eten in tekst.
- Uitgever: Norstedts
- Seizoen: 2020 Lente
- Type: Hardcover
- Onderwerp: Eten en drinken
- Fotograaf: Maggie Soltani
- ISBN: 9789113100951
Taal: Zweeds