Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Cursus moleculaire gastronomie (Stockholm)

 
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Cursus Moleculaireis Gastronomie

      We accepteren maximaal 8 deelnemers. De ruimte in de keuken is zo groot dat we met dit aantal de voor de gelegenheid aanbevolen afstand kunnen bewaren. Privéfeestjes of speciale boekingen? We maken een programma op maat. Kies tussen onze "standaardcursus" of elementen op maat, prijs op aanvraag. Stuur een e-mail naar event@kitchenlab.se met je voorkeuren en contactgegevens. n

      Time: 14.00-17.00

      nLocatie: The KitchenLab, Birger Jarlsgatan 106, Stockholm Prijs: 1790:- per persoon, beperkt aantal plaatsen n

      Welkom in de wereld van moleculaire gastronomie*! In deze drie uur durende intensieve cursus leer je enkele van de theoretische basisprincipes van moleculaire gastronomie en oefen je enkele van de belangrijkste elementen en technieken. Wij bij KitchenLab hopen en geloven dat sommige van deze technieken gemeengoed zullen worden bij de bereiding van zowel alledaagse gerechten als spectaculaire feestmaaltijden van de toekomst. Het doel is dat u de processen begrijpt, de technieken onder de knie krijgt en leert hoe u de meest voorkomende fouten kunt vermijden. We bereiden kaviaarparels, veranderen vloeibare grondstoffen in smaakvol schuim, maken poeders van gearomatiseerde vloeistoffen en creëren bollen met vloeibare inhoud. De cursusprijs is inclusief een "kit" met gereedschappen en moleculaire ingrediënten die je tijdens de cursus kunt gebruiken en kunt bewaren voor toekomstig gebruik. De cursuslocatie is de experimentele keuken in de kelder van Birger Jarlsgatan 106.


      Voor deze cursus heb je geen speciale voorkennis op dit gebied nodig. Houd er rekening mee dat een van de avondsessies kleine hoeveelheden alcohol bevat. Moleculaire gastronomie kan worden gedefinieerd als voedselbereiding waarbij rekening wordt gehouden met, en begrip wordt gekweekt voor, de chemische en fysische principes die de betrokken processen reguleren. In deze specifieke cursus richten we ons op de processen met betrekking tot textuur.

      Het recht op annulering is niet van toepassing op gekochte tickets - deelname aan de cursus kan worden overgedragen aan een ander.
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl