Voor wie pizza bakken echt serieus neemt en niet tevreden is met de basis, hebben we een startpakket samengesteld met de fantastische pizzaoven Brio van Alfa Forn. Het is een oven waarbij je kunt kiezen of je op gas of hout wilt stoken en waar 2-3 pizza's tegelijk in passen. Het pakket bevat een werkbank voor de buitenkeuken, een deksel en een grote accessoirekit met pizzapads, een hark, borstels, een thermometer, een fermentatieplaat en nog veel meer. Om direct na levering aan de slag te kunnen, sturen we natuurlijk pizzabloem en tomaten mee en een diamantweegschaal om de minimale hoeveelheid benodigde gist af te wegen.
Alfa Forn's model Brio is een hybride die op gas of hout kan worden gestookt en is ook ruimer dan de eenvoudigere modellen. In de oven past 2-3 kg brood of 2-3 pizza's tegelijk en als je alles hebt georganiseerd, kun je de pizza's in 90 seconden Napolitaans bakken. Omdat hij zo snel is, is deze oven volgens Alfa zelf geschikt voor maximaal 20 personen, tenzij iedereen op precies dezelfde seconde moet eten. Brio bereikt een maximale temperatuur van 500° en je kunt de temperatuur altijd in de gaten houden dankzij de ingebouwde thermometer. Wordt gebruiksklaar geleverd op gas of hout. In ons pakket combineren we hem met de werkbank, zodat hij op een goede hoogte staat en je de ruimte hebt om het deeg er rustig naast te kneden.
Werking: hybride (gas- of houtgestookt)
Capaciteit: 2-3 pizza's/2-3kg brood
Kleur: rood (antiek rood)
Gewicht: 90kg
Inwendige afmetingen van de oven: 70cm x 50cm, 0,35m²
Ontwarmen: 30 minuten
Maximale temperatuur: 500°C
Materialen: IJzer, Roestvrij, Keramische vezels
Aanbevolen gas: LPG-gas G30/G31, 28,3/37mbar
Vermogen: 15kW
Brandstofverbruik: 1,07kg/h
Maten inclusief schoorsteen en gemonteerde deur: Breedte 100cm, Diepte 77cm, Hoogte 112cm (inclusief werkbank + 90cm, totale hoogte 202cm)
Land van fabricage: Italië
Accessoirekit bevat: Pizzaschep, zo'n kleine pizzaschep alleen voor het omdraaien van de pizza in de oven, een borstel, een houtschaaf, een pizzasnijder, een deegschraper, een fermentatiedoos voor je pizzadeeg, een infraroodthermometer, een houten snijplank met kant-en-klare groeven voor pizzaplakken, een kookboek, een ovenwant en een pizzaschort