Chokladmakarens handbok - Gustaf Mabrouk
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
In Het handboek voor de chocolademaker deelt patissier en chocolatier Gustaf Mabrouk zijn beste tips over het kiezen van cacaobonen, het roosteren, pletten en pellen ervan, en ten slotte het malen en verfijnen van de massa tot chocolade. We leren over de kunst van het tempereren van chocolade, het creëren van onweerstaanbare pralines en verschillende smaken. Een must-have voor elke chocolade nerd!
Wil je de stap nemen om chocolade vanaf nul te maken en je eigen unieke chocolade met de hand te creëren? Of misschien gewoon de lekkerste chocoladerecepten maken?
In Het handboek voor de chocolademaker deelt patissier en chocolatier Gustaf Mabrouk zijn beste tips; hoe je cacaobonen selecteert, ze roostert, fijnstampt en pelt, en ten slotte de massa maalt en verfijnt tot chocolade. We leren over de kunst van het tempereren van chocolade, het creëren van onweerstaanbare pralines en verschillende smaken.
Het boek bevat ook de beste recepten van Gustaf Mabrouk, van klassieke tijgertaart en lolly's tot moderne creaties zoals chocoladecocktails en pasta met truffels en chocolade. Het bevat ook feiten over hoe cacao wordt verbouwd en geoogst, advies voor alle chocoladeliefhebbers die willen bijdragen aan een duurzame toekomst - en nog veel meer.
Taal: Zweeds
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9789178435159 EAN: 9789178435159
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.