China: The Cookbook - Kei Lum en Diora Fong Chan
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200


-
Informatie
-
Bevat meer dan 650 recepten voor heerlijke en authentieke Chinese gerechten voor in de thuiskeuken. Het kookboek laat de culinaire diversiteit zien van de oudste en rijkste culinaire kunst ter wereld, met recepten uit acht grote regio's en verschillende kleinere regio's.
In China: Het Kookboek vind je recepten voor bekendere gerechten zoals Sweet and Sour Spare Ribs en Dim Sum, maar ook minder bekende regionale klassiekers zoals Fujian Fried Rice en Jiangsu’s Drunken Chicken. Ook staan er recepten in die speciaal zijn geselecteerd door sterrenkoks uit de hele wereld.
720 pagina's, gebonden.
Het boek is geschreven in het Engels.
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9780714872247 EAN: 9780714872247
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.