Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Chef Kit, Moleculaire Gastronomie - The Kitchen Lab

€ 61
1429-12596
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 19 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Woon je in Stockholm? Mis dan niet onze populaire cursus moleculaire gastronomie (inclusief de Chef Kit)!

      Over de Chef Kit van Special Ingredients

      De Chef Kit is een relatief complete starterskit met de benodigde tools en ingrediënten die je nodig hebt om aan de slag te gaan met moleculair koken en de technieken erachter te leren. Hiermee kun je talloze fantasierijke, grensverleggende, heerlijke en ongebruikelijke gerechten maken. De recepten en technieken zijn ontwikkeld door de bekroonde moderne chef-kok Eddie Shepherd. De kit is geschikt voor zowel beginners als gevorderden in de wereld van de moleculaire gastronomie. Je leert niet alleen hoe het moet, maar ook waarom het werkt zoals het werkt. Met die basis kun je nieuwe dingen uitproberen en je eigen gerechten ontwikkelen. In de moderne keuken heb je ongelooflijk veel vrijheid, en je mogelijkheden om grenzen te verleggen en onverwachte gerechten te maken zijn bijna eindeloos.

      Voorbeelden van wat je kunt doen:
      - Sferificatie en omgekeerde sferificatie
      - Kaviaarparels uit vruchtensappen
      - Met vloeistof gevulde sferen
      - Vloeistoffen veranderen in stabiele mousses en schuim
      - Leer de textuur en substantie van het voedsel dat je bereidt beter te beheersen.
      Inhoud:

      - Natriumalginaat 50g
      - Calciumlactaat 50g
      - Agar Agar 50g
      - Xanthaangom 50g
      - Sojalecithine 50g
      - Vanille-extract 10ml

      Als u meer geïnteresseerd bent - lees dan meer over wat elk ingrediënt is op de betreffende pagina.

      Het bevat ook een kleine geperforeerde lepel, een digitale weegschaal met een precisie van 0.1 gram, een set maatlepels, een rubberen buis van 3 meter lang, een spuit van 50 ml, tien pipetten van 3 ml en instructies, tips en recepten (in het Engels).
      Van de bijgeleverde recepten leer je hoe je:

      Appelkaviaar, gelei van balsamicoazijn, bevroren chocoladeschuim, erwtenkaviaar, citroensorbet, tomatenspaghetti, bol van kardemom en yoghurt met mango, bolvormige créme brulée en gedemonteerde tiramisu maakt.
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 5060341113321 EAN: 5060341113321
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl