Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Calciumsulfaat (E516), 100g - The Kitchen Lab

€ 9
1429-16083
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 10 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over calciumsulfaat (E516)

      Calciumsulfaat is een natuurlijk voorkomend zout - net als het gewone keukenzout natriumchloride. De toepassingen van de zouten zijn echter verschillend. Gebruik calciumsulfaat om de textuur te verbeteren, als stabilisator of om de zuurgraad van producten te reguleren. Het is een goede bron van calcium en kan worden toegevoegd aan tofu om de stabiliteit te verbeteren. Bij gebruik in brood voorkomt het kleverige en zachte degen.
      Gebruik

      Zo vaak als nodig - het is gemakkelijk op te lossen.

      Inhoud:
      Natuurlijk calciumsulfaat (E516)
      Bewaren op een donkere, koele en droge plaats.
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: 5060341110597 EAN: 5060341110597
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl