Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Calciumlactaat (E327) - The Kitchen Lab

1429-16781
Gewicht:
100 g
100 g 250 g 500 g
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Over calciumlactaat (E327)

      Calciumlactaat is een zout afgeleid van melkzuur dat snel en gemakkelijk oplost in water. Het kan worden gebruikt met Alignat, Gellan en sommige soorten carrageen. Het reageert ermee door mengsels te laten geleren zonder ze te verhitten. Het is daarom geschikt voor de moleculaire vervaardiging van bollen, kaviaar, parels en spaghetti. Het is vrijwel smaakloos en kan worden gebruikt als alternatief voor calciumchloride, dat een zoute of metaalachtige nasmaak kan geven.
      Gebruik:

      Gebruik 1 tot 9% calciumlactaat in verhouding tot het water voor waterbaden.  Daar kunnen mengsels met gellangom of natriumalginaat reageren en ontstaan bolletjes, parels of andere moleculaire hulpmiddelen.Als het moet worden gemengd met andere ingrediënten en moet worden gegeten, raden we aan 1% te gebruiken ten opzichte van de rest van het recept.

      Het kan ook over fruit worden gestrooid om de houdbaarheid te verlengen.

      Inhoud:
      Calciumlactaat, E327
      Op een droge, koele en donkere plaats bewaren. Niet eten in geconcentreerde vorm.
  • Levering en verzending
    • Geleverd artikelnummer: kalciumlaktat
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl