Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Briketten voor roker, Flavour Bisquettes - Bradley Smoker

1594-24387
Aantal briketten:
120
120 48
Smaak:
?
?
Voorraad status
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • De sleutel tot het succes van Bradley Rookoven zijn de gearomatiseerde rookbriketten. Om de briketten te maken, zijn hardhoutsnippers van de exacte hoeveelheid samengeperst en onder gecontroleerde druk gebonden tot de juiste dichtheid. De smaak van de rook hangt af van de houtsoort die in de rookbriket is gebruikt. n
      • Al en esdoorn zorgen voor een rijke en karakteristieke smaak die vaak wordt gebruikt bij zeevruchten, ham en spek. Hier in Zweden is elzenhout de traditioneel gebruikte houtsoort en kan voor de meeste dingen naar Zweedse smaak worden gebruikt.
      • Hickory en mesquite hebben een sterkere en zeer uitgesproken smaak en worden vaak gebruikt voor het roken van rundvlees en varkensvlees, zoals buikspek en borststuk.
      • Appel en kers geven een zoetere, mildere rooksmaak en worden meestal gebruikt voor gevogelte en wildvlees.
      • Zie de smaakgids tab voor meer informatie over houtsoorten en smaken.

      De Bradley rookoven verbrandt elke twintig minuten een rookbriket en produceert een zuivere rooksmaak. Nadat elke briket klaar is met branden, wordt het voorzichtig van het element geduwd door de volgende briket en valt het naar beneden en wordt het gedoofd in een kom met water. Deze cyclus gaat door zolang de rookgenerator geladen is met briketten. Wanneer hout brandt, wordt de rook in de eerste paar minuten geproduceerd. Zodra het hout voldoende warmte genereert en brandt, zijn er hoge temperaturen, zuren, harsen en gassen die de smaak en het uiterlijk van gerookt voedsel bederven. Wanneer hout brandt, is er geen controle over de kookomstandigheden. Met Bradley Rookbriketten wordt het giswerk weggenomen. Niet alleen verwijderen Bradley Rookbriketten ongewenste hitte, de rook die op de Bradley manier geproduceerd wordt is vier keer schoner dan de rook die geproduceerd wordt door identieke rookchips, verbrand in een koekenpan of rookoven. De Bradley Rookoven verbruikt briketten met een snelheid van één per 20 minuten. Samenstelling

      Bradley Rookoven briketten zijn gemaakt van natuurlijk hardhout zonder toevoegingen. Tests uitgevoerd door het British Columbia Institute of Technology hebben aangetoond dat Bradley rookbriketten meer dan vier keer schonere rook produceren dan rook geproduceerd door identieke rooksnippers die in een koekenpan of rookkast worden verbrand. n
      • 99,98% natuurlijk hardhout of fruitbomen
      • 0.02% collageen - een natuurlijke stof die wordt gebruikt als bindmiddel
      Oorsprong nDe EU-houtverordening verplicht houthandelaren zorgvuldigheid te betrachten bij het verhandelen van houtproducten binnen de EU. De regels zijn bedoeld om illegale houtkap te voorkomen. Alle rookbriketten zijn onderworpen aan dit due diligence proces dat wordt uitgevoerd door de Europese distributeur in samenwerking met de fabrikant. Ecologische status nSommige klanten hebben gevraagd of Bradley rookbriketten biologisch zijn. Deze vraag is doorverwezen naar de Soil Association die dergelijke zaken bepaalt. Men heeft ons verzekerd dat de briketten voldoen aan de vereisten, hoewel we geen formeel certificaat hebben. Klanten kunnen met een gerust hart worden doorverwezen naar de Soil Association voor naleving. 48 verpakkingen bieden 16 uur rook
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl