-
Informatie
-
Guild of Food Writer's Awards, eervolle vermelding in de categorie 'Eerste boek' (2021)
In Bitter Honing nodigt de doorgewinterde chef-kok Letitia Clark ons uit in haar huis op een van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee - Sardinië. De recepten in dit boek duren niet lang om te maken, maar je proeft de ethos achter elk van hen - een die je uitnodigt om te vertragen en jezelf te voeden met vers voedsel, vrienden en familie. Het belang van goed eten komt hier op dit vergeten eiland nog duidelijker naar voren. Probeer geroosterde aubergines met honing, munt, knoflook en gezouten honing, of een salade van pecorino met walnoten en honing, gevolgd door Malloreddus (de schelpvormige pasta uit de regio) met worst en tomaat. Elk recept en het verhaal erachter neemt je mee naar de glinsterende, turquoise wateren en relaxte levensstijl van dit Italiaanse paradijs. Met prachtig design, fotografie, full colour illustraties en vrolijke anekdotes is Bitter Honey een vakantie, een kookboek en een venster op een begeerlijke levensstijl in de zon - alles in één. Författare: Letitia Clark nUndertitel: Recepten en verhalen van het eiland Sardinië nISBN: 9781784882778
Språk: Engels nVikt: 1070 gram nUtgiven: 2020-04-30
Förlag: Hardie Grant Books (UK) nAntal sidor: 256 n
Taal: Engels
-
-
Levering en verzending
-
Geleverd artikelnummer: 9781784882778 EAN: 9781784882778
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.