Gratis verzending boven 100 EUR30 dagen open aankoopVeiligde betalingen

Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe

€ 59
2163-28343
 
Voeg toe aan winkelwagen
Voorraad status
  • Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
truckGRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR arrows30 DAGEN OPEN AANKOOP
  • Informatie
    • Atelier September: Een plek om overdag te koken is het eerste kookboek gewijd aan het beroemde restaurant in Kopenhagen, met recepten van eigenaar Frederik Bille Brahe, die exclusieve toegang geven tot de meest iconische gerechten van Atelier September.

      86 recepten met voornamelijk vegetarische versies van ontbijt, lunch, zoetigheden en hoofdgerechten van A.S., waaronder "Avocado Mad", allemaal met de nadruk op verse, seizoensgebonden ingrediënten.

      Frederik reproduceert recepten voor luchtige, financier-achtige pannenkoeken, seizoensgebonden soepen en salades, en desserts met matcha-smaak met dezelfde vertrouwdheid die zijn eerste bestseller met Apartamento, All the Stuff We Cooked, vorm gaf.

      Een inleiding en poëtische intermezzo's geschreven door Frederik geven inzicht in A.S.'s begindagen en culinaire inspiraties, een achtergrond voor wat een van de meest gevierde restaurants in Kopenhagen zou worden.

      Atelier September, bewerkt door Jeni Porter en gefotografeerd door Rasmus Weng Karlsen, is een soort thuiskomst - zowel in de herinneringen die worden opgeroepen door bekende smaken en mooie voorwerpen, als door de levenslange vrienden die we rond de tafel maken.

      Verschijningsdatum: 11 december 2023
      Uitgegeven door Apartamento Publishing S.L.
      Eerste editie
      Afmetingen: 215 x 297 mm
      Aantal pagina's: 256
      Formaat: Hardcover
      Taal: Engels
      SBN: 978-84-09-55777-6
  • Levering en verzending
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen

Om een beoordeling achter te laten, moet je op je klantprofiel.

.

This product doesn't have any reviews.

Voorraad status

De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.

Inloggen
Are you in the right place?
Continue to thekitchenlab.nl