Atelier September: A place for daytime cooking - Frederik Bille Brahe
Voorraad status
- Online voorraadstatus 0 st
Wil je advies? Bel +46 8 410 95 200
GRATIS VERZENDING BOVEN 100 EUR 30 DAGEN OPEN AANKOOP
-
Informatie
-
Atelier September: Een plek om overdag te koken is het eerste kookboek gewijd aan het beroemde restaurant in Kopenhagen, met recepten van eigenaar Frederik Bille Brahe, die exclusieve toegang geven tot de meest iconische gerechten van Atelier September.
86 recepten met voornamelijk vegetarische versies van ontbijt, lunch, zoetigheden en hoofdgerechten van A.S., waaronder "Avocado Mad", allemaal met de nadruk op verse, seizoensgebonden ingrediënten.
Frederik reproduceert recepten voor luchtige, financier-achtige pannenkoeken, seizoensgebonden soepen en salades, en desserts met matcha-smaak met dezelfde vertrouwdheid die zijn eerste bestseller met Apartamento, All the Stuff We Cooked, vorm gaf.
Een inleiding en poëtische intermezzo's geschreven door Frederik geven inzicht in A.S.'s begindagen en culinaire inspiraties, een achtergrond voor wat een van de meest gevierde restaurants in Kopenhagen zou worden.
Atelier September, bewerkt door Jeni Porter en gefotografeerd door Rasmus Weng Karlsen, is een soort thuiskomst - zowel in de herinneringen die worden opgeroepen door bekende smaken en mooie voorwerpen, als door de levenslange vrienden die we rond de tafel maken.
Verschijningsdatum: 11 december 2023
Uitgegeven door Apartamento Publishing S.L.
Eerste editie
Afmetingen: 215 x 297 mm
Aantal pagina's: 256
Formaat: Hardcover
Taal: Engels
SBN: 978-84-09-55777-6
-
-
Levering en verzending
-
Lees meer over het merk
Beoordelingen
0 Beoordelingen
Om een beoordeling achter te laten, moet je inloggen op je klantprofiel.
.This product doesn't have any reviews.
Voorraad status
De voorraadstatus wordt elke tiende minuut bijgewerkt.