Koffiemolens brouwen
Koffie zetten met versgemalen koffiebonen kan een heel scala aan smaken opleveren die verschillen van die van kant-en-klaargemalen koffie. Zodra de koffiebonen worden geplet, wordt een aanzienlijk groter oppervlak blootgesteld aan zuurstof, waardoor de koffie zijn smaak verliest. De meeste kopjes koffie die tegenwoordig in Zweden worden gezet, zijn gemaakt met voorgemalen koffie - en wij bij KitchenLab kunnen die smaak ook erg waarderen. Maar bij versgemalen gezette koffie komen er nog een hele reeks andere smaaknuances naar boven. Mensen die zijn begonnen met het malen van hun eigen koffie en vers gebrande koffie van goede kwaliteit kopen, gaan zelden alleen terug. Hier vind je koffiemolens die zijn aangepast voor het zetten van koffie en overgieten. Een koffiemolen voor het zetten van koffie stelt niet dezelfde hoge eisen aan het kunnen leveren van een uniforme deeltjesgrootte voor fijngemalen koffie. Maar ook bij het zetten van koffie is een uniforme deeltjesgrootte belangrijk, dus het is een goed idee om te investeren in een goede molen. Hier vind je koffiemolens met conische maalschijven omdat deze een superieur resultaat geven in vergelijking met molens met mesbladen.
Toon 15 van 15 producten
Sorteer op