Espresso molens
Koffie zetten met versgemalen koffiebonen kan een heel scala aan smaken opleveren die verschillen van die van kant-en-klaargemalen koffie. Zodra de koffiebonen worden geplet, wordt een aanzienlijk groter oppervlak blootgesteld aan zuurstof, waardoor de koffie zijn smaak verliest. Bij espresso is dit vooral duidelijk en zelfs cafés met goedkopere prijzen malen de koffie vaak vers voor elk kopje. Om geweldige espresso's te kunnen zetten, is een goede molen net zo belangrijk als de espressomachine. Evenzo zal de koffie niet beter zijn dan de bonen die je gebruikt. Dus als je wilt investeren in kwaliteit, doe dat dan op alle niveaus. Er worden hoge eisen gesteld aan een molen om gemalen koffie te leveren die goed genoeg is om een geweldige espresso te maken. Je wilt een gelijkmatige deeltjesgrootte met fijngemalen koffie, dus je moet de maalgraad op microniveau kunnen aanpassen en de maalgraad kunnen timen voor gelijkmatige doseringen om een luchtige en fijne koffie te produceren. Wij bieden espressomolens van kwaliteitsfabrikanten in verschillende prijsklassen en voor verschillende toepassingsgebieden.
Toon 9 van 9 producten
Sorteer op