Moleculaire ingrediënten
Ingrediënten voor moleculair koken
Bij KitchenLab vind je waarschijnlijk het grootste assortiment moleculaire ingrediënten en additieven van Nederland. Mijn hemel, er is veel plezier te beleven met wat je in deze categorie vindt! Bij KitchenLab hopen en geloven we dat sommige van deze ingrediënten en gebruikte technieken gemeengoed zullen worden bij de bereiding van zowel het dagelijkse voedsel van de toekomst als spectaculaire feestelijke feesten. Hier vind je moleculaire ingrediënten voor het maken van bolletjes van alles wat vloeibaar is, eetbare poeders van vetten en oliën, het maken van gels met agar-agar en het verbeteren van de consistentie van ijs, sauzen en schuim, om er maar een paar te noemen. Schuim maken of eieren vervangen door lecithine. De wereld van de moleculaire gastronomie zit boordevol wonderen van smaken, combinaties en texturen - en hier vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen en voor meer geavanceerde bereidingen. Als je meer wilt weten, vind je in onze kookboeken tal van kwaliteitslezingen.
Toon 30 van 67 producten
Sorteer op