Moleculair koken
Moleculair koken in alle keukens
Sinds Ferran Adrià en zijn legendarische elBulli restaurant begin jaren 2000 een grote hit werden, is moleculaire gastronomie een van de moeilijkste dingen die je in een keuken kunt doen. Moleculair eten en koken is een ongelooflijk interessante ervaring. Voorheen kon je alleen genieten van deze fantastische manier van koken in luxe restaurants en toprestaurants. Dat is niet meer zo... Hier bij KitchenLab vind je alle gereedschappen, ingrediënten en andere finesse die nodig zijn voor moleculaire gastronomie, en de mogelijkheid om op deze manier thuis in je eigen keuken te kunnen koken. Sommige ingrediënten vereisen matiging en kennis in zowel dosering als hantering, dus een beetje kennis voordat je aan de slag gaat en gaat experimenteren is goed - maar we verwachten dat je dat aankan! Als je nog steeds het gevoel hebt dat je wat hulp nodig hebt, hebben we verschillende boeken over moleculair koken. Op de keukenblog lees je wat moleculair koken is.
Toon 30 van 160 producten
Sorteer op