Koekenpan
Koekenpannen in alle materialen!
Hier vind je alle soorten koekenpannen die nodig zijn om je keuken compleet te maken. Welke koekenpan je kiest hangt een beetje af van waar je hem voor gebruikt. Een dikke bodem heeft iets meer tijd nodig om op te warmen, maar houdt de warmte in de pan beter vast wanneer het voedsel erin wordt gedaan - als de warmte te veel daalt, bestaat het risico dat het voedsel wordt gekookt in plaats van gebakken. Gecoate pannen zijn zeer allround en zorgen voor mooie braadvlakken, maar op den duur slijt de coating en is de pan aan vervanging toe. Gietijzeren en koolstofstalen pannen zorgen voor fijne en smakelijke braadvlakken voor met name vlees en vis. Roestvrij staal zonder coating heeft fijne bakeigenschappen, maar vereist een bepaalde techniek bij het koken. Als de pan een hittebestendig handvat heeft, kan deze in de oven. Niet zeker? Lees dan onze koopgids voor koekenpannen!
Toon 30 van 53 producten
Sorteer op
de Buyer
Meer opties
Koekenpan in koolstofstaal met stalen handgreep, Mineral-B - de Buyer
de Buyer
Meer opties
Koperen koekenpan met inductiebodem en RVS handgreep, Prima Matera - de Buyer